Gewichtsconsulent

Voeding & Leefstijl

Wat doe ik precies als gewichtsconsulent? Wat is mijn visie op alle fabels en feiten die er bestaan op het gebied van voeding? Hoe kan ik jou helpen?

Het is voor vele lastig om tussen alle informatie die je op internet kan lezen het goede en effectieve te vinden. Als je bij Google een zoekterm invoert krijg je veel resultaten. Helaas lees je vaak op verschillende sites verschillende informatie. Vaak ook tegenstrijdige informatie of zelfs verkeerde informatie. Dit komt doordat er verschillende manieren van aanpak zijn. Verschillende methodes die werken. Het probleem is alleen, wat voor mij werkt hoeft niet voor een ander te werken. De artikelen die je op internet leest houden hier uiteraard geen rekening mee. Ook al is de informatie die je leest 100% correct, kan het zijn dat deze toch voor jou geen oplossing biedt. Hierdoor proberen mensen vaak veel verschillende methodes en uiteindelijk zeggen ze dat niets voor hen werkt. Hierdoor is het starten aan een nieuwe aanpak vaak moeilijk. Omdat je denkt alles al geprobeerd te hebben.

Als gewichtsconsulent gebruik ik informatie die wetenschappelijk onderbouwd is. Hierdoor kan ik garanderen dat de methodes die ik gebruik effectief zijn. Nu moet ik er alleen nog achter komen welke methode voor jou van toepassing is. Dit doe ik door het stellen van een aantal vragen. Dit gebeurt in het intake gesprek. Hieruit ga ik mijn methode samenstellen.