Even voorstellen.

Aller eerst wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Mark Willems. Ik ben aller eerst afgestudeerd als Personal Trainer. Daarna heb ik mijn Diploma behaald voor Gewichtsconsulent. Vanuit mijn werk als Personal Trainer kreeg ik constant vragen over voeding.Even voorstellen: Mijn naam is Mark Willems Logisch ook, voeding is nou eenmaal een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Welk doel je ook hebt, of dat nu afvallen of aankomen is, spier versterking of blessure preventie, op een verantwoorde manier sporten en op een gezonde manier eten gaan hand-in-hand.

Ik ben zelf een zeer fanatieke sporter. Ik doe een aantal keren per week aan krachttraining, hiernaast schaats ik veel, squash ik geregeld en loop ik elke dag 2 uur met mijn hond. Ik ben dus veel bezig met sporten. Hier hoort uiteraard een uitgebalanceerde voeding bij. Deze probeer ik gevarieerd en evenwichtig te houden.

Om mijn kennis over voeding en sport up to date te houden lees ik veel voeding/sport gerelateerde boeken. Hieruit probeer ik mijn aanpak zo effectief mogelijk te maken.

Je moet jezelf ertoe zetten. Je moet motivatie vinden en vasthouden. Ook discipline en zelfkennis zijn twee belangrijke eigenschappen. Je mind-set, oftewel je manier van denken, is alles bepalend.

Laat mij je helpen de juiste weg in te slaan. Samen werken we aan het bereiken van je doelen. Als jij komt met motivatie en een doel voor ogen, zal ik alle zeilen bij zetten om bij jou de beste resultaten naar boven te halen.